Cautare

690 de rezultate pentru "hotel muncel" (7.86 secunde)
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Pe de alta parte insa, Victor Manea a declarat, in cadrul unui interviu acordat "Replica" de Constanta, ca greseala a pornit in '90, de la Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, pe vremea caruia nici un hotel nu a fost dat vreunei mari companii, iar acum este aproape imposibil de indreptat situatia.
Vrea sa faca un mall cu hotel.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membrii PSD Bucuresti.
Azi s-a semnat la Hotel Caro din Capitala acordul de constituire a USL Bucuresti. Documentul a fost semnat de Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, de Andrei Chiliman, presedintele PNL Bucuresti si de Cristian Popescu Piedone, presedintele PC Bucuresti.
Cu toate ca acest tip de oferta de cazare turistica este mai avantajoasa financiar pentru beneficiarii ei decat acelasi sejur petrecut la un hotel de 3,4 si 5 stele, preturile garsonierelor si apartamentelor de inchiriat din statiunile mioritice de la malul Marii Negre sunt comparabile si uneori chiar superioare celor percepute pentru oferte similare in paradisuri mediteraneene cunoscute ca fiind dintre cele mai exclusiviste, asa cum este cazul Corsicai, supranumita de francezi si "Insula Frumusetii".
In ultimul week-end, o camera la un hotel de doua stele costa intre 250 si 280 de lei pe noapte, iar la un hotel de trei stele, intre 300 si 350 de lei.
Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. ... Cei doi au fost recunoscuti, ieri dimineata, in Poiana Brasov, la un hotel de lux.Pe numele lor au fost emise mandate de aducere.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
La opt kilometri de barajul Vidraru, la un hotel de patru stele, Simona si iubitul ei au petrecut cateva zile de vis. Cei doi au fost surprinsi in timp ce se plimbau singuri, cu vaporasul, pe lacul de langa hotel.
Amenintari mafiote intr-o camera de hotel, din partea lui Stanca Din discutia purtata in camera de hotel reiesea destul de clar nu numai faptul ca Mihu si ceilalti sefi ai AFP Constanta se subordonau fara cracnire ordinelor pe care Stanca, (in calitate de lider politic local le transmitea pe linie de partid directorului Administratiei Fiscale constantene), ci si faptul ca politicianul veros avea un interes direct in efectuarea acestor rambursari ilegale, fiind in mod evident unul dintre cei mai importanti beneficiari ai acestora.
Dupa ce ajunge la New York se cazeaza la un hotel amarat unde cunoaste la bar trei fete pe seama carora se distreza aproape toata noaptea deoarece erau proaste si urate .
lei, dar tranzactioneaza active (restaurantul Casino, hotel Astra, hotel Zenit, restaurantul si hotelul Mangalia), firma Balneomed SRL (asociat unic Scarlat Liviu) are o cifra de afaceri de 18 mil.
Christopher, un creion, un set de chei, un bilet folosit de autobuz, bilete la teatru, o nota de plata de la un hotel, precum si o chitanta de la un magazin pentru cumpararea unei camasi (aici englezii au facut o greseala:
Ele au dat atunci alarma in hotel si l-au trezit si pe Rudan, aruncand cu pietricele in fereastra sa si strigand: ... Acesta a iesit din hotel, impreuna cu aproximativ 20 de persoane cazate acolo.
google-analytics.com